8 Aralık 2012 Cumartesi

Koy koy koy / Beşiktaş: 2 - Eskişehirspor: 2

Yine bir cuma akşamı. Tüm haftanın stresi, trafik çilesi, yorgunluk. Yine de başka hiçbir şeye koşmadığımız gibi koşuyoruz sana.. Besşiktaş sen bizim tek umudumuzsun. Anlıyor musun?

Beşiktaş yine özlediğimiz Beşiktaş gibi oynadı.. Beşiktaş, 'yine' Beşiktaş gibi bitirdi.. Sonunu bildiğimiz bir dramayı izledik, uzun zamandır üzülmemiştik böyle. Sahada çırpınan çocuklara, Takoz Recep'e, Samet Hoca'ya üzülüyoruz çünkü, milyon euro'ları alan ruhsuzlara değil.. Sana feda olsun bu üzüntüler, göz yaşları...

Tanju Babadan gelsin;
Toprak değil mi erkeni, geçi,
Aldırma doldur sen be Meyhaneci..
Koy koy koy koy koy,
Koy koy koy koy koy,
Doldur bak efkarlandım yine bu gece..

Yazının devamı 'Devamı'  butonuna basınca...

Yine maçla alakasız, duygulara kapıldığımız bir yazı oluyor. Detaylarda kaybolmak istemiyorum çünkü, dakika 82'de rakip sahada  topa sahipken 2-0'lık maçı nasıl 2-2ye getirdiğimizin teknik analizini yapmak istemiyorum. Yapan arkadaşlar var, Samet Hoca'da suç bulanlar da.. Tek söyleyebileceğim; biz bu stadda çok 3-0'lar gördük maçı kazanamadığımız, çok senaryolarda figüran olduk öndeyken karşı karşıya kaçırıp dönen golle maçı/şampiyonluğu verdiğimiz.. O zaman hoca farklıydı, oyuncular farklıydı. Bir tek biz aynıydık be dostlar..

Ordu maçından sonra bloglarda yazıldı benzer yazılar; Biz bu sene alacağımız çoktan aldık. Hem de beklediğimizden çok fazlasını.. Oyun olarak aldık, savaşan futbolcuları, golden sonra yumak olan, sakatlanan arkadaşları için sahaya çıkan, kaçan golle vurulmuş gibi sahaya yığılan oyuncular gördük bu sene. Birini bile göremezken hepsini aynı sene gördük.. Oğuzhan'ın büyümesini izliyoruz, Necip'i kaptan izliyoruz, haftaiçi yağmurlu bir günde hiç yıldızı olmayan bir kadronun tüm açık tribünü ddoldurmasını izliyoruz..

Beşiktaş'lılar, üzülmeyin demiyorum, üzülün. Üzülün çünkü ''Ne mutlu ki biz Beşiktaş'lıyız''..

''7 Aralık 2012, Beşiktaş kendi evinde Eskişehirspor ile oynadığı maçı 82. dakikada 2-0 öndeyken 2-2 berabere bitirdi..'' Yıllar sonra bir paragrafta bu maç en fazla bu kadar yer alacak. Ama bize yaşattığın sevinçler, üzüntüler bu kalplerde hep baki kalacak. ÇOK SEVDİK BE ABİ....

Varsın olsun üstemizden gitmesin keder,
Siyah Beyaz forman bize bir ömür yeter....

Koy koy koy koy koy...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder