19 Ağustos 2011 Cuma

Beşiktaş – F.C. Alania Maç Sonu


Maç sonu yazımıza maç önü izlenimlerle başlayalım. Öncelikle ramazan ayı olmasına rağmen hem Beşiktaş’ta hem de cafe-barlarada hatırı sayılır bir kalabalık ve doluluk vardı. Maç öncesi eğlencelerimizi o kadar özlemişiz ki biraları devirmeden yapamadık. Allah affetsin.

Maça gelince, açıkçası hem pankartlar hem de tezahüratlar sebebiyle pek izleyemedik. Ama maç boyu çarşının performansı hiç iyi değildi. Kapalı alttan zaten hiç bahsetmiyorum. Stattalar mıydı anlayamadık. Kapalının eski-yeni açık tezahüratlarını izlediği günleri de görmüş olduk. Kapalı üst sağ sol ayrılıp kartal gol gol gol yapınca tribün biraz kendine geldi ama o da bence yeterli değildi.

Takım pek iyi değildi ama Alania’da bizim sahaya hiç geçti mi anımsayamıyorum. Böyle takımlara karşı olabilecek seyler yasandı. Karambol bir gol, ani bir atak ve penaltı. Gardı düşen takıma karşı son dakikalarda gelen goller. Bu maçtan daha fazlasını beklemek sezon öncesi için bence haksızlık olurdu.

Maçın en güzel hareketlerini ise maçta değil, bloglarda ve haber sitelerinde fark ettik;

Guti ve Almeida.. Helal olsun. Milyon dolarları kazanıp nerede yaşadığını unutanlardan olmadığınız için, bu taraftarın bu halkın dert ve acılarını bildiğiniz, ortak olmaya çabaladığınız için.



Maça başladığımız tezahüratla yazıyı bitirelim;
Sensiz geçen günlerin amk.

GÜNDOĞDU..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder