25 Kasım 2012 Pazar

Arma Büyük! Beşiktaş:3 - Akhisar Bld.:1

Beşiktaş formalarının bu seneki tasarımları hiç dikkatinizi çekti mi? 100. yıl formasından beri sanırım ilk defa armalar bu kadar büyük.

Bu değişikliğin bu seneye denk gelmesi şans mıdır bilmiyorum ama Beşiktaş'da büyük olan tek şey vardır: O da 'geçmişimizi', 'bizi' özetleyen, diğerlerinde ve 'normal'likten ayıran ARMA'mız.

Beşiktaş iyi oynuyor (en azından sonuçlara göre..), Beşiktaş bizi mutlu ediyor (böyle bir beklentimiz olmasa da..).. Beşiktaş'da futbolcular değil büyük ve değerli olan. ARMA.

Bizi mutlu eden galibiyetler değil, golden sonra yumak olan futbolcular, sakatlanan arkadaşlarının formasına koşarak sevinen bir takım..


Akhisar maçında yine stadta yerimizi aldık. yine bir cuma maçı, işten çıkıp Şairler'e varmamız zaten 18:30'u buldu. KAfayı bulmak için 1 saatimiz, bol bol bira ve votakmız vardı yine.. İçtik, Beşiktaş'ı konuştuk, Bir umudumuz o çünkü.. Hayat yaşanmıyor yoksa..


7. dakika 2-0 olan bir maç. Yıllardır rahat maç izlemeyen Beşiktaş taraftarını şoka sokan bir skordu. Ama yine de liderlik hevesi ile geldiğimiz için maçın sonları heyacanlı geçti.. :)



Kapalı bir tarafa bırakılırsa stad doluydu, eski açıkta hiç yer yoktu nerdeyse. Yeni açık üst kat da full olmasa da doluluğu aynı gün ve saatteki önemli Basketbol maçı, cuma günü, hava ve trafik düşünüldüğünde hiç de azımsanmayacak boyuttaydı. Gazetelerin yazdığının aksine taraftar takımının yanındaydı yani.

Maçın başındaki skordan dolayı uzun teknik analizlere girmeye gerek yok. Önümüzde zorlu bir maç trafiği var;
Tek söyeleyebileceğim bu hoca ve takımın arkasında durarak kötü günlerde onlara destek olmalıyız. Yenilgilerden sonra daha hınca hınç doldurmalıyız o tribünleri. Quaresma diye bağıranları susturmak, armanın büyük, arkadaşlığın önemli olduğunu düşünen bu futbolculara destek olmak için...

Naapardım bilmem seni bir gün görmesem?

Beşiktaş ULAN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder